torsdag 31. oktober 2013

Start din store dag hos Sans-jentene!

I tillegg til at vi har absolutt alt du trenger til du skal gifte deg - kjole, sko, smykker, undertøy, strømpebånd, slør osv. kan du også få ordnet både hår og makeup på din store dag hos Sans Frisør, som holder til i etasjen over oss.


Sans Frisør har mange års erfaring med brud, i tillegg til å tilby det meste innen hår og make up. Hos Sans vil du oppleve en rolig stemning og en helt spesiell atmosfære; rett og slett en behagelig frisøropplevelse uten stress og mas. Sans har bl.a. et eget spa-rom, med dempet belysning, duftlys og alt som hører med. Og hva er vel deiligere enn hodebunnsmassasje??

Det lønner seg å finne ut hvilken frisør du vil bruke på dagen din ganske tidlig. Da kan du få tips om hvordan du bør behandle håret ditt, når det bør klippes, om det skal farges osv. i god tid før bryllupet. Det er også litt godt å føle at man kjenner frisøren som skal tilbringe endel timer sammen med deg i tiden rett før du skal i ilden.

Mange som finner kjolen sin hos oss velger også å starte dagen sin hos Sans Frisør, enten hos Beate, som driver Sans for Bryllup og som i tillegg også er en av driverne hos Sans Frisør, eller en av de andre superflinke jentene hos Sans Frisør. Da er du i trygge hender, og garantert helt nydelig når du forlater Sans-bygningen ;)

Når hår og sminke er på plass, kan du og din(e) forlovere og evt. andre du måtte ha med i følget ditt, ta turen ned trappa til oss i brudesalongen, der du kan ta deg ei brødskive og puste med magen før vi hjelper deg inn i brudekjolen. 


Kjoler og annet utstyr kan gjerne leveres hos oss for oppbevaring dagen før, så slipper man å tenke på det på selve dagen. Man har som regel nok med seg selv denne dagen, så en ting mindre å tenke på er alltid greit. 

Mange kjoler har knyting i ryggen og det er ofte greit med litt hjelp av hender som har gjort dette en gang eller tre før, sånn at kjolen sitter som den skal og knytinga blir perfekt. 

Beate legger siste hånda på verket på dagens brud.

Ønsker du mer info, kontakt Sans Frisør!

Tlf. 61 25 37 44
Eller via kontaktskjemaet på http://www.sans-lillehammer.no/
Sans har også egen blogg, ta en titt her http://stylingbysans.blogg.no/Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar