tirsdag 17. desember 2013

Visste du at 7 av 10 kvinner bruker feil BH-størrelse?

Stort sett alle kvinner som ikke har fått hjelp hos noen som "kan det" bruker feil BH-størrelse. Ikke bare kan det se rart ut, men det kan også gå på helsa løs! Vond rygg, vonde skuldre osv. er ofte resultatet dersom du ikke bruker rett størrelse. Jo større frontpartiet er, desto viktigere er det med en god BH! 

Her er noen tips:
  • BH'en skal festet i den ytterste hempa når du kjøper den. Ettersom den blir vasket og brukt utvider den seg litt, og du kan da flytte et hakk eller to innover. 
  • BH'en skal sitte så stramt rundt brystkassa at du såvidt får et par fingre imellom ryggen og BH'en. Den skal ikke skli opp bak ved bruk. Det er BH'en som skal bære vekta, ikke stroppene!
  • De fleste bruker for stor størrelse rundt brystkassa, og for liten cup. Dette resulterer i "dobbeltpupp" og vonde skuldre, bør unngås! ;)
  • Mål deg en gang i året. 
  • Størrelser varierer fra merke til merke. Ikke ta for gitt at om du bruker 75C i et merke, funker det med alle merker... Str. 38 i jeans hos Kappahl, er ofte ikke str.38 hos HM..
  • Størrelsen kan også variere fra modell til modell. En t-skjorte-BH i 75C, passer kanskje ikke på samme måte som en balconette-BH i samme størrelse. Ta deg god til å prøve!

Kom innom butikken og vi hjelper deg med å finne riktig størrelse! Vi har størrelser fra 65A til 85G!


Coco fra Fauve

   
Nydelig sett i dus rosa med søte detaljer.
Her har vi også matchende nattkjole.


Florence fra FantasieRomantisk sett i champagnefarge.Rebecca fra FantasieSuperkomfortabel BH uten sømmer på cup'en. Denne har vi i hvit. (Den ser litt blå ut på bildene.)Tea for Two fra HuitSupersøtt undertøy til brud! Vi har både stroppeløs BH og BH med innlegg. (Med stropper)
Vi har truser i alle fasonger, og strømpeholder også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar