tirsdag 21. januar 2014

Sans-weddings; Marte

For en stund siden (Alt er relativt..) lovte jeg dere bilder fra bryllupene til oss som jobber hos Sans for Bryllup. Og her kommer alt det første! Som altså er mitt eget :P

Etter et snaut års forlovelse giftet vi oss 10.mai, 2008. 
Bryllupet fant sted i Hamardomen på Domkirkeodden i Hamar, mens selskapet ble holdt på Hotell Norge Høsbjør i Brumunddal. 


Vi (Jeg..) planla alt til den minste detalj, og nødvendigheter som spesialbestilte servietter, egendesignede frimerker og monogram var en selvfølgelighet! ;)


Tips: Skal man gifte seg her, bør man bestille i god tid! Man kan beregne et par års ventetid, eller gjøre som vi gjorde: Gifte seg litt utenom sesongen. 

Les mer om Hamardomen her


Kjolen kjøpte jeg hos en brudesalong på Hamar på het Iris Kristins Brudesalong (nedlagt nå.), og den  er designet av Kristin Schikora. Den er A-formet og har et lag med tyll øverst som har masse broderier. 

Blomstene stod min flinke lillesøster Ingrid for, daværende blomsterdekoratørlærling, nå daglig leder hos Blomsteratmosfære i Oslo.  Fint underskjørt hadde jeg også! :P 

Jeg valgte å sette på en ekstra hempe på siden, sånn at jeg kunne holde opp kjolen uten å vise hele den, etterhvert, ganske så møkkete undersiden av slepet. 

Slepet var ganske langt, helt eksakt lengde vet jeg ikke, men ser at de fleste av kjolene vi har nå, har kortere slep... kanskje litt mer praktisk, jeg ser den.. ;)


-Marte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar