tirsdag 18. februar 2014

Nyheter i nettbutikken, og litt skryt på en solfylt tirsdag

Endelig kan vi vel si at nettbutikken er oppe og går! Ting og tang blir selvsagt lagt til fortløpende, men mye er på plass nå, så det er bare å ta en titt!


Vi opplever travle, supermorsomme dager i butikken for tida! Våren er preget av masse prøvetimer, bestillinger av brudekjoler, spente bruder, bryllupsmesser og hyggelige dager på jobb! Morro, morro!

Spesielt hyggelig er det jo når kundene våre setter ekstra pris på oss, vi må bare dele denne tilbakemeldinga fra en fornøyd dame som var hos oss på prøvetime for litt siden. (Fra vår Facebookside)
"Jeg var på Sans i dag, og grudde meg egentlig en del. Jeg syns brudekjoler er skummelt, både fordi jeg føler meg litt større enn gjennomsnittet, og fordi dette har jeg drømt om siden jeg var en liten jente! Det er liksom ikke småtteri å finne kjolen med stor K! Det første som slo meg når jeg kom inn døra, var at det var en utrolig god atmosfære der. Rolig, personlig og skikkelig... hyggelig! Så møtte jeg Beate, som hadde verdens varmeste smil, og som jeg følte at virkelig SÅ meg. Hun spurte hvordan drømmekjolen min var, jeg beskrev den, og jammen gikk hun ikke bare og hentet den! Der var den, akkurat slik jeg hadde drømt om! Allikevel var hun helt enig i at det var lurt å prøve flere, så jeg fikk bruke den tiden jeg trengte, og jeg følte virkelig at jeg var sentrum i alles verden når jeg var der! Jeg endte selvsagt med den første kjolen, den var jo helt alt jeg hadde sett etter! Og jeg syns det virket som at vi alle var like bergtatt av den, jeg. Jeg har aldri følt meg penere. :) Ja.. som dere skjønner, så kan jeg virkelig anbefale alle å dra innom Sans...!"

Er det rart vi elsker jobben vår??  

1 kommentar:

  1. Dere fortjener all den skryten dere får! :) Dere har hjertet med dere i jobben, og det er så viktig...! :)

    SvarSlett