fredag 11. april 2014

Har TwoBirds falt i smak?

JA! Vi er så glade for at konseptet har blitt så godt tatt imot av våre kunder, alle elsker jo TwoBirds! Og det er ikke så rart for de er jo faktisk helt geniale! Tror du oss ikke? Kom innom og prøv den da vel! 

"Hva er TwoBirds"?
TwoBirds er et kjolekonsept, der du kjøper èn kjole, som kan varieres i det uendelige ved litt kreativ knyting! Kjolen finnes i to størrelser, er lett å tilpasse og det finnes 21 nydelige farger du kan velge i.


Disse to herlighetene fikk vi inn igår, og de er helt skjønne! Om du synes de ser korte ut på bilde, kan vi trøste deg med at den finnes i en såkalt "Tea-length" også, som går til rett under knærne! Og den rosa varianten vi har i butikken nå, er i denne lengden, så det er bare komme innom å prøve! 


Her ser dere forskjellen på lengden på kjolene:Vi har også fått inn kjolen i fargen Ivory, denne er superfin som brudekjole! Helt genial om du planlegger å stikke av til en øde øy for å gifte deg, siden den kan stappes i en koffert og fraktes langt uten å få en eneste skrukk! (Den kan også slenges i vaskemaskin på 30 grader.) Om du er skeptisk til hvite kjoler med tanke på gjennomsiktighet trenger du ikke tenke på dèt! Den hvite kjolen har nemlig et ekstra lag med stoff slik du unngår dette.Usikker om kjolen kler din kroppsfasong?

Du får selvsagt prøve den på, men vi kan med hånden på hjertet si at på de månedene vi har solgt denne kjolen, har det vært mange innom å prøvd kjolen og

ALLE

har kledd kjolen. Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk sant!


Kom innom oss og prøv du også!

Nå har vi lagt ut alle variantene av TwoBirds-kjolen vi har i nettbutikken vår! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar