lørdag 19. april 2014

Vi samarbeider med Tilbords på Raufoss!

Vi liker jo å finne på morsomme ting, og å omgi oss med andre bryllupsglade mennesker, så derfor skal vi nå samarbeide med Tilbords sin butikk på Raufoss! Hva som planlegges må dere nesten bare vente å se hva blir!

I mellomtiden kan dere jo ta en kikk innom Tilbords Raufoss sin Facebook-side, der dere finner gode tilbud og lure gavetips. I tillegg til å tilby gaver til alle anledninger, tilbyr også daglig leder Åse Britt utkjøring av gaver til selskapslokaler i nærheten! Hvor lettvint er ikke dèt, om du kommer langsveis fra, eller har kjøpt middagsservise til 12 personer??

Bilde: OA.no

Visste du at hvis du registrerer ønskeliste hos Tilbords, får du denne boka i gave? Den er helt genial, masse lure tips til borddekking, ikke bare til bryllup, men til alle livets anledninger! (Det kommer nok noen tips fra boka ved en senere anledning, her er det mye å ta av!)

Om dere ønsker hjelp eller trenger tips og råd om ønskelista deres, er det bare å stikke innom TilBords på Raufoss så hjelper Åse Britt dere med alt! Alt dere trenger å gjøre er å peke på hva dere ønsker dere, så ordner hun alt det praktiske. 

Gavetips, tips til borddekking og masse annet gøy kommer på bloggen utover våren og sommeren! Så det er bare å følge med!

Tilbords Raufoss finner du på Amfi-senteret på Raufoss. Tlf. 400 53 0621 kommentar:

  1. Jeg jobber på princess på Raufoss og fikk en mail ang planene på Tilbords. Passer meg midt i blinken hvis det blir noe av :)

    SvarSlett