fredag 31. oktober 2014

Kjolenyhet!

Her kommer en spennende nyhet for de som virkelig vil ha en prinsessekjole på sin store dag! 

Dette er kjoler som kun er til salgs hos oss i Norge, vi har tilogmed hatt en liten finger med i spillet når det kommer til designen på kjolene, og de er helt fantastiske! (Om vi skal si det selv.. ;)


Kjoler med havfruefasong har vært litt vanskelig å få tak i, men her har vi en med stor fylde nederst. Toppen er dekket av store stener, mens skjørtet består av tyll, tyll og mer tyll. Kjolen har innebygd underskjørt med ringer, og den har snøring i ryggen. 

Denne er ganske lik den øverste, med stener på toppen og tyllskjørt, men fasongen på denne er jo mer tradisjonell, med naturlig midje og stort skjørt. På bildet ser dere kjolen uten underskjørt, så se for dere denne med underskjørt da...! Kjolen har snøring i ryggen. 

Denne er heftig! Masse bling og stener på toppen, og diskret glitter i tyllen på skjørtet. Elsker du bling, er dette helt klart kjolen for deg! Kjolen har snøring i ryggen. 

Dette er den mest romantiske av de kjolene vi har fått inn nå, med nydelig blonder på både topp og nederst på skjørtet. Prikken over i'en er beltet i midjen, bestående av både perler og stener. Kjolen har snøring i ryggen. 

Husk å bestille prøvetime! I det nyeste Bryllupsmagasinet anbefales det å bestille kjole 6-12 mndr. før bryllupet! Dette pga. leveringstid og at du bør ha litt tid til eventuelle justeringer hos skredder. 

Kontakt oss på mail post.sansforbryllup@hotmail.com
eller ring 904  10 161
for å bestille prøvetime. 

2 kommentarer:

  1. Hva koster blibg bling kjolen? Prøvde å se på nettsiden, men fant ikke noe. Mvh hilde

    SvarSlett