tirsdag 10. februar 2015

14 ting du strengt tatt ikke trenger for å gifte deg...

Ikke alle ting man finner på til et bryllup er veldig nødvendige.. men på samme tid veldig morsomme og kan gi fine minner fra bryllupsdagen deres! 
Her er en liten oversikt:


Candybar er et fenomen som er blitt mer og mer populært i det siste. Dette er da et slags "kakebord" bare at det inneholder godteri. Gjerne i temafargen.Stoltrekk. Har dere leid et samfunnshus eller lignenede til festen, er kanskje ikke stolene like elegante som dere skulle ønske? Løsningen er stoltrekk. Mange leier ut disse, som gjør de til en ålreit løsning.


Dokurv. Mange lager egne kurver fulle av ting og tang til "nødsituasjoner" som kan oppstå, som settes på gjestetoaletter i selskapskslokalet. Fylles med f.eks. klar neglelakk (til ødelagte strømpebukser, Paracet, kleenex, sikkerhetsnåler, gnagsårplaster osv.)Engangstøfler. Mange damer får lyst til å hive de høye hælene litt utpå kvelden, da er det koselig å kunne tilby et par enkle tøfler, så slipper de å gå barbeint.

Flere forlovere. Det blir mer og mer vanlig for både brud og brudgom å ha mer enn en forlover hver. (Husk at det kun er èn som kan skrive under på papirene) Mange velger gjerne å ha voksne brudepiker istedet for ørten forlovere.Gjestebok. Om du ikke ønsker photobooth, tidskapsler og alt det der, anbefaler vi å ha en enkel gjestebok slik at gjestene kan skrive en liten hilsen til brudeparet. Veldig koselig å ha.Hefte. Sanghefte, festprogram.. kjært barn har mange navn. Heftet legges ved hver kuvert, og kan inneholde f.eks, kveldens meny, info om gjestene, sanger osv.Instagram. Skriv en notis på kirkeprogrammet der dere oppfordrer gjestene som legger ut bilder på Instagram til å bruke en egen hashtagg. F.eks. #kariogola, sånn at dere kan samle alle bildene på en lettvinn måte.


Memory Box. Lag en boks der du putter alle småting fra bryllupet og bryllups-planleggingen. Kanskje bordkort-ideen som ikke ble noe av? Strømpebåndet ditt? En tørket rose fra buketten?
Fotokrok. Eller Photo Booth om du vil. Her kan gjestene ta (gjerne litt humoristiske) bilder av seg selv. Mange bruker polaroidkamera og lar gjestene lime inn bildet i en bok og skrive en hilsen til brudeparet i samme slengen.
Save the date. Om dere skal gifte dere midt i sommerferien, eller på et annet tidspunkt der folk gjerne er bortreist, eller har andre planer, er det greit å sende ut en notis om at "Hei, vi har tenkt å gifte oss denne dagen, fint om dere setter av dagen! Innbydelse kommer snart", så unngår dere at flere av gjestene ikke kommer i bryllupet deres. Vi har skrevet om Save the Date HER.Tidskapsel. Alle gjestene skriver en spådom, gode tips, en hilsen e.l. og putter lappen i en eske. Denne esken låses, og brudeparet får ikke åpne den før det har gått f.eks. 3/5/10 år.Vimpel. Vimpelrekker er lette å lage selv. Bruk stoffrester i temafargen(e) dine for å pynte opp i lokalet!Gjestegaver. Små gaver til gjestene. F.eks. hjemmelaget sjokolade, love hearts, et eller annet til minne fra deres store dag. En god ide er å kombinere gave og bordkort!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar