lørdag 14. februar 2015

NYHET: Mark Lesley

Endelig har kjolene fra Mark Lesley ankommet butikken, og de er minst like flotte som vi hadde håpet på! Kjolene fra Mark Lesley har utrolig mange detaljer; Broderier, perler, applikasjoner og blondedetaljer.

Vi har tatt inn mange forskjellige modeller, fra det helt enkle, til de mest overdådige kjolene du kan tenke deg! Her bør det være noe for enhver brud!

Denne er litt retro, litt 70-talls-inspirert, med store blomster.En klassisk modell, med nydelige detaljer, som de draperte midtpartiet.


Denne er litt lik modellen over, men denne er litt smalere og fremhever hoftene mer.  Klassisk A-line, men detaljene gjør denne kjolen helt spesiell. 
Istedet for perler eller "bling" har denne kjolen små sølvblader som detaljer.  Igjen, en klassisk fasong, men med en moderne tvist i den fantastisk fine toppen med båthals.Hvorfor komplisere ting, når man kan gjøre det enkelt og nydelig??
En drøm i tyll med et bredt, skinnende sølvbelte. 


En kroppsnær variant, med utrolige detaljer. Kjolen vi har i butikken er champagnefarget, kjolen på bildet er ivory. Den kan selvsagt bestilles i ivory (eller helt hvit) hvis du ønsker det.
Denne kjolen er et smykke i seg selv!
Om du synes den er fin foran, bare vent til å ser ryggen..


Fantastisk lekker! 


 Vi har også selskapskjoler fra Mark Lesley:

(Kjolen er mørkeblå.. hilsen fotografen..)
Hva med brudepiker eller forlovere i like kjoler, men forskjellige lillafarger?  Noe som falt i smak?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar