lørdag 7. november 2015

Elin og Øyvind


Elin Nydal Bjørklund giftet seg 7.juli 2014 og vi fikk spørre henne om det å finne drømmekjolen, og hun delte litt av sin opplevelse rundt bryllupet sitt.

Når kjøpte du brudekjolen?
"Jeg kjøpte min brudekjole i august 2013, 10 mnd. før bryllupet".Hvorfor kjøpte du kjolen på Sans for Bryllup?
"Der fant jeg drømmekjolen fra Cecilie Melli. Særdeles hyggelig betjening som fikk meg til å føle meg vel. Dessuten ligger Sans for bryllup i en av mine favorittbyer, nemlig Lillehammer. Fant også et nydelig langt slør med blonder og glitrende sko i samme butikk. Godt utvalg og ærlig personale. Det er viktig! "

Hvor lenge har du planlagt bryllupet ditt?
"Min Øyvind fridde til meg på stranden i Dubai november 2012. Planla bryllupet i ca 2 1/2 år. "
Hvordan var opplevelsen når du fant drømmekjolen?
"Har alltid hatt veldig sansen for Cecilie Melli og hennes kjoler. Jeg var helt klar på at jeg ikke skulle ha noen typisk prinsessekjole, men mer enkel romantisk vintage stil. På en måte følte jeg meg veldig annerledes enn andre bruder, men samtidig var jeg 100% sikker på at kjolen var helt meg. Med en enkel kjole har man mulighet til å gjøre mer ut av tilbehøret. Valgte en stor brudebukett med dusrosa peoner &brudeslør samt brudeslør i håret. Brudebuketten ble laget av Tornerose Blomsterverksted. Fineste brudebuketten jeg noensinne har sett".Hva husker du best fra bryllupet?
"Duften av syriner i kirken samt den gode stemningen. Alle de flotte gjestene gjestene og så klart det største av alt: øyeblikket vi sa ja <3 <3 <3"


Føler du deg annerledes nå som du er gift?
"Det spørsmålet var det en del som stilte etter bryllupet. Det undrer meg litt. Vi føler oss akkurat som før. Bryllupet var en høytidelig begivenhet i forbindelse med at vi lovet å holde sammen i gode og onde dager. En feiring av kjærligheten.  Tror det er litt viktig å avklare forventninger i forbindelse med det å være gift. Det er jo ikke slik at man forandrer seg av den grunn".
Ditt beste tips til kommende bruder?
"Mitt beste tips til kommende bruder må være nettopp det med å avklare forventninger i forbindelse med bryllupet. Ikke ha for store krav til seg selv. Gjøre bryllupet til sitt eget uten føle på det å være annerledes enn flertallet. Bryllupet og feiringen skal jo gjenspeile parets personlighet. Unngå stress og kose seg med forberedelsene. Ikke alt trenger å koste skjorta, kun kreativiteten setter grenser. Følg hjertet <3.
Valg av fotograf er viktig, siden denne skal sørge for at minnene blir foreviget. Vi valgte Kirsti Hovde, noe vi på det sterkeste kan anbefale for andre kommende brudepar".

Foto: Kirsti Hovde


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar